Сюди скидайте своїх персонажів. 5 рівень. Приклад заповнення чаркушу наводжу нижче:
Останній раз редагувалося: Влад Кайола (Пт Вер 27, 2024 12:22 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
Спойлер :
Варгус - Напіворк - Воїн (чемпіон) - Гладіатор (артист)
РАСА: НАПІВОРК
☞ Покращення здібностей. Значення вашої Сили збільшується на 2, і значення вашої Статури збільшується на 1.
☞ Вік: 20 років
☞ Світогляд: хаотичний нейтральний
☞ Розмір: Середній
☞ Зріст: 187 сантиметрів
☞ Швидкість: 30 футів (6 клітинок/гексів)
☞ Темний зір. Завдяки вашій оркській крові, ви маєте кращий зір у темряві та у тьмяному світлі. Ви можете бачити в тьмяному світлі на відстань до 60 футів так, ніби в умовах яскравого світла, а в темряві - так, ніби в умовах тьмяного світла. У темряві ви не розрізняєте кольори, лише відтінки сірого.
☞ Погрозливий. Ви опанували навичку залякування.
☞ Непохитна витривалість. Коли ваші пункти здоров’я опускаються до нуля, але ви не вбиті на місці, ви можете натомість залишитися з 1 ПЗ. Ви не можете використовувати цю особливість знову, доки не завершите тривалий відпочинок.
☞ Дикі атаки. Коли ви здійснюєте критичне влучання зброєю ближнього бою, ви можете один раз кинути одну кістку пошкоджень своєї зброї і додати її до пошкоджень від критичного влучання.
☞ Мови. Спільна, оркська.
КЛАС: БОЄЦЬ (Чемпіон)
☞ Рівень: 5
☞ Бонус майстерності: +3
☞ Кістки здоров’я: 5к10
☞ Пункти здоров’я: 10+2+6х4+2х4=44
☞ Володіння:
Броня: Уся броня, щити
Зброя: Проста зброя, бойова зброя
Інструменти: Жодних
☞ Рятівні кидки: Сила, Статура
☞ Навички: Сприйняття, Виживання
☞ Бойовий стиль: двозбройний бій. Коли ви б’єтеся двома зброями, ви можете додати свій бонус майстерності до пошкодження від другої атаки.
☞ Друге дихання. Ви маєте обмежене джерело витривалості, і можете скористатися ним, щоб захистити себе від пошкоджень. Бонусною дією у свій хід ви можете відновити кількість пунктів здоров’я 1к10 + ваш рівень бійця. Щойно ви скористаєтеся цією особливістю, ви мусите завершити короткий або тривалий відпочинок, перш ніж зможете використати її знову.
☞ Сплеск дій. На 2-му рівні ви можете на мить перевершити свої нормальні можливості. У свій хід ви можете використати одну додаткову дію на додачу до своєї звичайної дії та бонусної дії. Коли ви скористалися цією особливістю, ви мусите завершити короткий або тривалий відпочинок, перш ніж можете знову використати сплеск дій. На 17-му рівні ви можете застосувати сплеск дій двічі між відпочинками, але тільки один раз у той самий хід.
☞ Архетип бійця - Чемпіон
☞ Покращені критичні удари. Якщо ви обрали цей архетип на 3-му рівні, ваші атаки зброєю вважаються критичними влучаннями, коли на кістці атаки випадає 19 або 20.
☞ Покращення здібностей: Використання двох зброй. Ви знаєте, як використати одразу дві зброї, й отримуєте настурні переваги:
Ви отримуєте бонус +1 до КО коли тримаєте в кожній руці зброю ближнього бою;
Ви можете битися зі зброєю в кожній руці навіть якщо в жодної із цих зброй немає властивості "легка";
Ви можете виймати й прибирати дві одноручні зброї, навідміну від базового правила, що дозволяє витягнути чи прибрати лише одну.
☞ Додаткова атака. Починаючи з 5-го рівня, ви можете зробити дві атаки, а не одну, коли застосовуєте дію Атакувати у свій хід. Кількість атак збільшується до трьох, коли ви досягнете 11-го рівня в цьому класі, і до чотирьох, коли ви досягнете 20-го рівня в цьому класі.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА НАВИЧКИ
☞ Клас обладунку: 16 (кольчуга) +1 (бойовий стиль) = 17
☞ Ініціатива: +3
☞ Характеристики:
Сила: 15 (9 очків) +2 = 17 [+3]
Вправність: 13 (5 очків) = 13 [+1]
Статура: 13 (5 очків) + 1 = 14 [+2]
Інтелект: 10 (2 очка) = 10 [+0]
Мудрість: 12 (5 очків) = 12 [+1]
Харизма: 10 (2 очка) = 10 [+0]
☞ Мови. Спільна, оркська
☞ Пункти здоров’я: 44
☞ Володіння:
Інструменти: Набір для гримування, лютня
☞ Рятівні кидки: СИЛА +6, Вправність +1, СТАТУРА +5, Інтелект +0, Мудрість +1, Харизма +0
☞ Навички:
● Атлетика: +6 (+3 СИЛ +3БМ)
○ Акробатика: +1 (+1 ВПР)
○ Спритність рук: +1 (+1 ВПР)
○ Скритність: +1 (+1 ВПР)
○ Містицизм/Магія: +0 (+0 ІНТ)
○ Історія: +0 (+0 ІНТ)
○ Аналіз/Обстеження: +0 (+0 ІНТ)
○ Природа: +0 (+0 ІНТ)
○ Релігія: +0 (+0 ІНТ)
○ Догляд тварин: +1 (+1 МУД)
○ Проникливість: +1 (+1 МУД)
○ Медицина: +1 (+1 МУД)
● Уважність: +4 (+1 МУД +3 БМ)
○ Виживання: +1 (+1 МУД )
○ Обман: -1 (-1 ХАР)
● Залякування: -1 (-1 ХАР)
● Виступ: -1 (-1 ХАР)
○ Переконання: -1 (-1 ХАР)
ПЕРЕДІСТОРІЯ: ГЛАДІАТОР (Артист)
☞ Навички: Акробатика, Виступ
☞ Інструменти: набір для гримування, лютня
☞ Номер артиста: музика
☞ Особливість: Гладіатор - такий самий артист як і менестрель або циркач, що навчений перетворювати бійку на мистецтво, від якого натовп у захваті. Вашим амплуа є яскраві бійки, хоча ви можете при цьому бути акробатом чи актером. При використанні цієї особливості ви можете знайти місце для виступу, де розважають бійками - арену гладиаторів або таємний бійцівський клуб. Ви можете замінити музичний інструмент у спорядженні на недорогу, але незвичну, зброю, таку як тризуб або сітка.
☞ Персоналізація:
Я - безнадійний романтик, що завжди шукає когось особливого.
Мій настрій і наміри змінюються так само швидко, як і ноти в музиці.
Ідеал - чесність. Мистецтво має віддзеркалювати душу, воно повинно йти ізсередини нас і показувати справжню нашу сутність.
Прив'язаність: я хочу бути відомою особистістю, чого б мені це не вартувало.
Слабкість: Я не можу встояти перед жіночою вродою
СПОРЯДЖЕННЯ:
☞ Передісторія:
- Лютня
- Подарунок від прихильниці (два пергаментні сувої з фрагментом нот неперевершеної пісні)
- Костюм
- Поясний гаманець із 15 злотими
☞ Клас:
- Кольчуга (16КО)
- Бойовий молот (1д8+3)
- Довгий меч (1д8+3)
- Два ручних топора (1д6+3)
- Набір мандрівника (пенькова мотузка (50 футів), рюкзак, лом, молоток, 10 шлямбурів, 10 факелів, раціони на 10 днів, кресало, бурдюк)
РАСА: НАПІВОРК
☞ Покращення здібностей. Значення вашої Сили збільшується на 2, і значення вашої Статури збільшується на 1.
☞ Вік: 20 років
☞ Світогляд: хаотичний нейтральний
☞ Розмір: Середній
☞ Зріст: 187 сантиметрів
☞ Темний зір. Завдяки вашій оркській крові, ви маєте кращий зір у темряві та у тьмяному світлі. Ви можете бачити в тьмяному світлі на відстань до 60 футів так, ніби в умовах яскравого світла, а в темряві - так, ніби в умовах тьмяного світла. У темряві ви не розрізняєте кольори, лише відтінки сірого.
☞ Погрозливий. Ви опанували навичку залякування.
☞ Непохитна витривалість. Коли ваші пункти здоров’я опускаються до нуля, але ви не вбиті на місці, ви можете натомість залишитися з 1 ПЗ. Ви не можете використовувати цю особливість знову, доки не завершите тривалий відпочинок.
☞ Дикі атаки. Коли ви здійснюєте критичне влучання зброєю ближнього бою, ви можете один раз кинути одну кістку пошкоджень своєї зброї і додати її до пошкоджень від критичного влучання.
☞ Мови. Спільна, оркська.
КЛАС: БОЄЦЬ (Чемпіон)
☞ Пункти здоров’я: 10+2+6х4+2х4=44
☞ Володіння:
Інструменти: Жодних
☞ Рятівні кидки: Сила, Статура
☞ Навички: Сприйняття, Виживання
☞ Бойовий стиль: двозбройний бій. Коли ви б’єтеся двома зброями, ви можете додати свій бонус майстерності до пошкодження від другої атаки.
☞ Друге дихання. Ви маєте обмежене джерело витривалості, і можете скористатися ним, щоб захистити себе від пошкоджень. Бонусною дією у свій хід ви можете відновити кількість пунктів здоров’я 1к10 + ваш рівень бійця. Щойно ви скористаєтеся цією особливістю, ви мусите завершити короткий або тривалий відпочинок, перш ніж зможете використати її знову.
☞ Сплеск дій. На 2-му рівні ви можете на мить перевершити свої нормальні можливості. У свій хід ви можете використати одну додаткову дію на додачу до своєї звичайної дії та бонусної дії. Коли ви скористалися цією особливістю, ви мусите завершити короткий або тривалий відпочинок, перш ніж можете знову використати сплеск дій. На 17-му рівні ви можете застосувати сплеск дій двічі між відпочинками, але тільки один раз у той самий хід.
☞ Архетип бійця - Чемпіон
☞ Покращені критичні удари. Якщо ви обрали цей архетип на 3-му рівні, ваші атаки зброєю вважаються критичними влучаннями, коли на кістці атаки випадає 19 або 20.
☞ Покращення здібностей: Використання двох зброй. Ви знаєте, як використати одразу дві зброї, й отримуєте настурні переваги:
Ви отримуєте бонус +1 до КО коли тримаєте в кожній руці зброю ближнього бою;
Ви можете битися зі зброєю в кожній руці навіть якщо в жодної із цих зброй немає властивості "легка";
Ви можете виймати й прибирати дві одноручні зброї, навідміну від базового правила, що дозволяє витягнути чи прибрати лише одну.
☞ Додаткова атака. Починаючи з 5-го рівня, ви можете зробити дві атаки, а не одну, коли застосовуєте дію Атакувати у свій хід. Кількість атак збільшується до трьох, коли ви досягнете 11-го рівня в цьому класі, і до чотирьох, коли ви досягнете 20-го рівня в цьому класі.
ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА НАВИЧКИ
☞ Клас обладунку: 16 (кольчуга) +1 (бойовий стиль) = 17
☞ Ініціатива: +3
☞ Характеристики:
Сила: 15 (9 очків) +2 = 17 [+3]
Вправність: 13 (5 очків) = 13 [+1]
Статура: 13 (5 очків) + 1 = 14 [+2]
Інтелект: 10 (2 очка) = 10 [+0]
Мудрість: 12 (5 очків) = 12 [+1]
Харизма: 10 (2 очка) = 10 [+0]
☞ Мови. Спільна, оркська
☞ Пункти здоров’я: 44
☞ Володіння:
Інструменти: Набір для гримування, лютня
☞ Рятівні кидки: СИЛА +6, Вправність +1, СТАТУРА +5, Інтелект +0, Мудрість +1, Харизма +0
☞ Навички:
● Атлетика: +6 (+3 СИЛ +3БМ)
○ Акробатика: +1 (+1 ВПР)
○ Спритність рук: +1 (+1 ВПР)
○ Скритність: +1 (+1 ВПР)
○ Містицизм/Магія: +0 (+0 ІНТ)
○ Історія: +0 (+0 ІНТ)
○ Аналіз/Обстеження: +0 (+0 ІНТ)
○ Природа: +0 (+0 ІНТ)
○ Релігія: +0 (+0 ІНТ)
○ Догляд тварин: +1 (+1 МУД)
○ Проникливість: +1 (+1 МУД)
○ Медицина: +1 (+1 МУД)
● Уважність: +4 (+1 МУД +3 БМ)
○ Виживання: +1 (+1 МУД )
○ Обман: -1 (-1 ХАР)
● Залякування: -1 (-1 ХАР)
● Виступ: -1 (-1 ХАР)
○ Переконання: -1 (-1 ХАР)
ПЕРЕДІСТОРІЯ: ГЛАДІАТОР (Артист)
☞ Навички: Акробатика, Виступ
☞ Інструменти: набір для гримування, лютня
☞ Номер артиста: музика
☞ Особливість: Гладіатор - такий самий артист як і менестрель або циркач, що навчений перетворювати бійку на мистецтво, від якого натовп у захваті. Вашим амплуа є яскраві бійки, хоча ви можете при цьому бути акробатом чи актером. При використанні цієї особливості ви можете знайти місце для виступу, де розважають бійками - арену гладиаторів або таємний бійцівський клуб. Ви можете замінити музичний інструмент у спорядженні на недорогу, але незвичну, зброю, таку як тризуб або сітка.
☞ Персоналізація:
Я - безнадійний романтик, що завжди шукає когось особливого.
Мій настрій і наміри змінюються так само швидко, як і ноти в музиці.
Ідеал - чесність. Мистецтво має віддзеркалювати душу, воно повинно йти ізсередини нас і показувати справжню нашу сутність.
Прив'язаність: я хочу бути відомою особистістю, чого б мені це не вартувало.
Слабкість: Я не можу встояти перед жіночою вродою
СПОРЯДЖЕННЯ:
☞ Передісторія:
- Лютня
- Подарунок від прихильниці (два пергаментні сувої з фрагментом нот неперевершеної пісні)
- Костюм
- Поясний гаманець із 15 злотими
☞ Клас:
- Кольчуга (16КО)
- Бойовий молот (1д8+3)
- Довгий меч (1д8+3)
- Два ручних топора (1д6+3)
- Набір мандрівника (пенькова мотузка (50 футів), рюкзак, лом, молоток, 10 шлямбурів, 10 факелів, раціони на 10 днів, кресало, бурдюк)
Останній раз редагувалося: Влад Кайола (Пт Вер 27, 2024 12:22 pm), всього регувалося 1 раз(-и)